Conferència-taller sobre l’educació a Alzira

0
486

Conferència-Taller: “Sigues tú el canvi que vols veure a l´Educació”

Este dimecres 12 de desembre a l’EPA Enric Valor d’Alzira

EMOCIÓ, ENERGIA i CONSCIÈNCIA aniran de la mà durant aquestes dos hores i mitja. Esta no és una Conferència més en la que t’assentes a escoltar. És una experiència Dinàmica, Diferent i Divertida.

Parlarem sobre com podem prendre la Responsabilitat Personal com a educadors que som: pares, mares, professors, maestros… etc, per a viure una vida més plena i amb més pau tant nosaltres com els més menuts

La relació que mantenim amb nosaltres és la relació que mantenim amb els nostres fills y/o alumnes. Per això és tan important cultivar una relació més sana, més amorosa i més amable primer amb mi mateix i que açò siga el reflex per als xiquets

Tal vegada estigues cultivant de manera inconscient les Llavors de l’estrés, l’ansietat, la por i les preocupacions dins de tu mateix…y òbviament els resultats s’allunyen molt del Benestar i la Pau interiors. Evidentment, açò ens impedix relacionar-nos amb els nostres fills i alumnes des de la nostra verdadera Essència.

Si vols posar orde en la teua vida, el primer és posar orde en la teua ment. Si desitges que les coses canvien, el primer és canviar la teua manera de pensar. La teua vida és un reflex dels teus pensaments, si canvies la teua manera de pensar canviaràs la teua vida.