Alzira inicia l’enderrocament de cases en el Torretxó on ubicarà una zona verda

0
1354
Enderrocs de les primeres cases
Projecte de zona verda
Zona alta del Torretxó que es convertirà en un espai verd

L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat l’enderrocament de sis cases del carrer Àguila del Torretxóon crearà un espai verd «per tal de dignificar l’entorn», segons el regidor de Gestió Uranística Fernando Pascual.

Serà la primera fase d’un projecte que abasta un total d’11 habitatges. El consistori té previst licitar l’enderrocament de les 5 vivendes restants a primers de 2019.

En les actuacions d’esta primera fase, s’ha realitzat una inversió de 58.196 euros,  que inclou l’enderrocament de les vivendes i adequació del terreny.

L’enderroc d’estes cases, que ha començat esta setmana, «està fent-se de manera controlada, mentre tots els materials són classificats per tal de reciclar, si cal», assegura Pascual. Una vegada enderrocades es realitzaran distintes actuacions, entre elles, la pavimentació de l’espai i la plantació d’arbres, per a convertir-lo en una zona verda ubicada en la part alta del Torretxó.

Les vivendes foren adquirides pel consistori arran el «deteriorament» que presentaven estos vell immobles declarats en estat de ruïna pels tècnics municipals.