Lola Moltó i Alfred Picó guardonats en els II Premis de Teatre La Butaca de l’Alcúdia

0
758

Lliurament dels II Premis de Teatre La Butaca

  • L’associació d’espectadors i espectadores de teatre La Butaca de l’Alcúdia ha lliurat els premis creats per a reconéixer el treball d’actors, actrius i projectes de l’escena valenciana
  • Arden Producciones, Lola Moltó i Alfred Picó han sigut els guardonats en la segona edició

La Butaca, una de les poques associacions d’espectadors/es que hi ha al nostre territori, va encetar l’any passat la iniciativa dels Premis de Teatre, amb la finalitat de reconèixer el treball fet pels actors, les actrius i les persones que participen en els espectacles valencians, valorar tot l’esforç que s’ha de fer per a oferir al públic grans treballs, de vegades arriscats i sempre amb pocs mitjans econòmics.

Cal destacar que els guardons es decidixen per votació del públic, que ha de triar entre els participants en totes les produccions que passen per la Casa de la Cultura de l’Alcúdia durant un any, un públic que vota amb coneixement de causa perquè en la seua majoria és abonat de la tota la temporada teatral i, per tant, ha assistit a tots o quasi tots els espectacles.

Enguany, la decisió del públic ha  concedit el Premi al Millor Espectacle a Shakespeare en Berlín, d’Arden Producciones;  el Premi a la Millor Actriu a  Lola Moltó, pel seu paper en l’espectacle Pels pèls i el Premi al Millor Actor a Alfred Picó, també per Pels pèls.