L’Alcalde d’Alzira oferix un solar per ampliar l’aparcament del futur Palau de Justícia

0
1055
Diego Gómez amb la consellera Gabriela Bravo en Alzira
Parcel.la de l’avda. Luis Suñer on es construirà el Palau de Justícia

Diego Gómez s’ha reunit hui amb la consellera de Justícia Gabriela Bravo

Als 2.300 m2 de les instal.lacions judicial s’afegirien 1.700 m2 d’aparcament 

L’alcalde, Diego Gómez, s’ha reunit amb la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, per a analitzar, junt als tècnics municipals i de conselleria l’avantprojecte del futur Palau de Justícia d’Alzira, que estarà a l’avinguda Luis Suñer.

La valoració inicial del disseny del futur Palau és molt positiva per la incorporació de nous jutjats i per la visió moderna i funcional de l’edifici que constarà de cinc plantes. «Seran unes instal.lacions molt acordes amb les necessitats judicials del moment», ha manifestat el president del consistori a Riberaexpress.

L’alcalde ha posat de manifest a Bravo, «la necessitat de millorar l’avantprojecte en matèria d’aparcaments» per tal d’eliminar els soterranis projectats, per la qual cosa es tramitarà la cessió del solar adjunt. Esta tramitació dependrà també de les gestions amb la Conselleria d’Educació donada la qualificació del solar com a dotacional escolar.

L’avantprojecte contempla la construcció de tres soterranis, però la inundabiltiat de la zona ha fet que Gómez ofertara una parcel.la municipal de 1.700 m2 que linda amb la cedida a la conselleria de Justícia d’uns 2.300 m2. L’alcalde ha proposat a la consellera que el futur parking «tinga un soterrani destinats als vehicles dels funcionaris, mentre en superfície aparcarien els usuaris del Palau».

Projecte del Palau en març

La consellera ha avançat la possibilitat que abans del mes de març de l’any vinent es puga visualitzar i presentar el projecte definitiu per a poder licitar les obres.

L’alcalde, Diego Gómez, ha agraït a la consellera la invitació a la possibilitat que des de l’Ajuntament donem el nostre punt de vista perquè així, els departaments tècnics municipals i de conselleria poden treballar de manera coordinada. La reunió ha estat «molt profitosa i esperem que este Palau tan necessari per a la nostra ciutat siga realitat prompte», segons la primera autoritat local.