La falla Camí Nou d’Alzira celebra l’acte central del seu 75 aniversari

0
844

La Falla Cami Nou va celebrar el passat dissabte al Gran Teatre de la ciutat  l’acte del seu 75 aniversari. Va ser un acte emotiu, que comptà amb la presència de nombrossos Representants de la Historia d’aquesta Comissió, tant de Falleres Majors e Infantils com de Presidents que han format part de la mateixa.

Mes d’un centenar de Presidents Infantils  i Falleres majors e infantils desfilaren pel Gran Teatre fins a l’escenari, on els esperaven molts  dels  Presidents que han estat al front de la Comissió durant aquestos 75 anys.

Després de tot un any de preparatius i  celebracions varies,  arribà aquest Acte solemne que va comptar amb la presència de la Fallera Major d’Alzira i la seua Cort d’Honor i de totes les falles de la ciutat, aixì com de l’alcalde Diego Gómez i de diferents regidors de la corporació

Un acte conduit per la fallera Xelo Vicente, on feren Homentage als que están i recordaren als que no, i on els sentiments brollaren a flor de pell entre tots els presents.