Alberic fomenta el comerç local este cap de setmana amb una fira multitudinària

0
573

 

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Alberic, en col·laboració amb els comerços de la localitat que han volgut participar, organitza la III edició de la «Fira Comerç al Carrer». Els dies escollits per a la celebració d’aquest esdeveniment seran el dissabte 1 i el diumenge 2 i la Fira tindrà lloc a l’Avinguda Glorieta.

Durant aquests dos dies, els assistents podran gaudir d’una infinitat d’activitats relacionades amb el comerç local. A la fira, tots aquells comerços d’Alberic que així ho hagin desitjat, exposaran els seus productes i a més d’això, organitzaran tallers, sortejos, degustacions i promocions. Les dues edicions anteriors van ser un èxit absolut i en la de l’any passat, milers de persones van acudir a Alberic per conèixer de primera mà els productes que ofereix la localitat.

Aquesta edició compta amb diverses novetats respecte a l’anterior. Una d’elles, està enfocada a la participació de tots els públics en l’esdeveniment. Amb aquest objectiu, s’ha organitzat una campanya amb els col·legis per augmentar la participació i la implicació dels més menuts vinculant la fira amb els regals nadalencs.

En segon lloc, el consistori ha volgut tenir un detall amb aquells que realitzen alguna compra i com a mostra d’agraïment regalarà una bossa reutilitzable personalitzada amb els colors i el logotip de la població. David García, regidor de promoció econòmica i comerç s’ha mostrat confiat i optimista amb la resposta de la gent a la Fira. «Segur que hi ha una gran expectació.

La passada edició, milers de persones van arribar fins Alberic omplint la fira de color durant els dos dies, amb la intenció d’impregnar-se del nostre comerç local. Aquest any no serà menys ja que amb les novetats que hem introduït estem convençuts de que l’edició de 2018 superarà les nostres expectatives. Una vegada més, el consistori demostra un fidel compromís amb el foment del comerç local amb l’organització d’aquest esdeveniment» ha assenyalat el regidor.