Particulars, comerços i comunitats de veïns d’Alzira rebran ajudes per danys en les seues vivendes

0
1230
Veïns de Les Basses axicant aigua del seu baix el 16-11

L’Ajuntament col·labora en la sol·licitud d’ajudes del Ministeri

  • Dilluns i dimarts informarà a les Basses i Venècia
  • L’ajuda pot demanar-se fins el 16 de desembre
  • Destinada a vivenda habitual

 

L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa la campanya informativa sobre les subvencions del Ministeri de l’Interior per a pal·liar les necessitats derivades de les situacions d’emergència sense haver-se decretat la zona catastròfica.

 

Donat que el termini per tal de sol·licitar l’ajuda és breu, finalitza el dia 16 de desembre, l’Ajuntament ha habilitat un servei informatiu que es traslladarà a les zones afectades per tal de donar suport als interessats en el tràmit de les sol·licituds.

 

Es tracta d’un tràmit que requerix documentació adjunta i que té diferents modalitats en funció del tipus de sol·licitant i per això cal emplenar prèviament el model, abans de la presentació.

 

Els informadors facilitaran les sol·licituds i aclariran als afectats la documentació necessària en les seus de:

 

  • Associació de veïns Sants Patrons Les Basses-Sant Judes, dilluns 3 i dimarts 4 de desembre en horari de 9h a 14h i de 17h a 20 h, al carrer Salvador Perlés, 80.
  • Escola d’*Adults Enric Valor dilluns 3 i dimarts 4 de desembre de 9h a 14h i de 17h a 20h, al carrer Verge del Lluch, 2
  • La Clau, tots els dies de 9h a 14h i dimarts i dimecres de 9h a 18h ininterrompudament. Carrer Rambla, 23.

 

A més a la pàgina web de l’ajuntament  es poden trobar les instàncies de sol·licitud i el fullet explicatiu en cas que es vullga vol emplenar des de casa.

 

Una vegada s’ha recopil·lat la informació i documentació, cal presentar la sol·licitud:

  • Per via telemàtica en la seu electrònica del Ministeri
  • Presencialment en la Clau, o en els registres de l’Administració General de l’Estat, Comunitats Autònomes i entitats locals. En les oficines de Correus.

 

Qui pot sol·licitar-la?

 

Els particulars que hagen patit danys personals o materials en la seua vivenda habitual o en les seus pertinences de primera necessitat. No es cobreix el mal en vehicles o en habitatges que no siguen l’habitual.

 

Les Comunitats de Propietaris en règim de propietat horitzontal, per a danys que afecten elements d’ús comú. Les comunitats de propietaris estan obligades a tramitar-la de forma telemàtica en la seu electrònica

 

Els comerços o empreses amb un nombre d’empleats igual o inferior a 50.

En cas que siguen persones jurídiques estan obligades a fer-ho

de forma telemàtica en la seu electrònica

Si el titular del comerç és persona física, podrà fer-ho presencialment.