Nou elevador de fèretres per al cementeri municipal d’Alzira

0
605
Fernando Pascual junt el nou elevador

Tal con va anunciar en el seu moment, el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, el cementeri municipal està renovant algunes de les ferramentes més importants per al correcte desenrotllament del treball i fer més còmoda i segura la tasca dels treballadors d’este edifici, i en este cas l’ultima renovació ha sigut l’adquisició d’un elevador de fèretres algunes característiques més completes com per eixample una alçada fins 4,5 metres amb espai suficient per a dos operaris i amb un sistema i mesures de seguretat adequat, com estabilitzadors, motor de tracció hidràulic, controlador de seguretat d’inclinació, sistema de parada d’emergència, entre altres.

 

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, destaca al respecte: “La compra d’este nou elevador era un assumpte pendent a complir, per tal de facilitar les tasques als operaris del cementeri municipal. Millorant les ferramentes bàsiques i importants per als treballadors, millorem també els serveis que este edifici oferix als usuaris, com també millorem  la seguretat dels treballadors que dia rere dia realitzen algunes de les tasques més significatives del cementeri municipal. Continuarem treballant per millorar el treball i el servici d’este edifici que, fins fa uns anys, no hi havia tingut cap tipus d’actuació de millora”.