El Club Halterofília Alzira On Sport el cinqué millor d’Espanya

0
1235

El passat 24 de novembre el Club Halterofília Alzira On Sport va disputar la final de la copa de SM rei en Vallecas, Madrid. El club ha estat lluitant fins a l’últim moment pel podi en esta important final i gràcies al seu esforç ha aconseguit un quint lloc d’11 equips participants amb 1812,64 en una competició molt ajustada ja que ha aconseguit la victòria el Club Halterofília Corunya amb 2018,69 punts, el segon lloc ha sigut per a Esc. Tinerfeña amb 1987,71 punts, el tercer per a Molins de Rei amb 1881,19 punts i el quart lloc va ser per a L.P.V Melilla amb 1868,39 punts.

L’expedició estava formada pels atletes Joan Marco, Nayden Tanev, Tomás Sanchis, Carlos Alfonso Noguera, Fabián Beneito, Vicente Carrasco i Santi Sánchez, que han estat acompanyats del personal tècnic format per Jesús Ballesters, Salvador Pérez, Estefania Juan i Javier Lairón.