UGT i CCOO convoquen una manifestació en València pel conveni de collidors

0
1234

Els sindicats amenacen amb una vaga si no s’avança  la negociació

 

Les negociacions pel conveni de collidors s’empitjoren en plena campanya citrícola i ambdues parts, d’un costat el Comitè de Gestió de Cítrics (CGC) i Cooperatives Agro-alimentàries de la Comunitat Valenciana, i de l’altra els sindicats CCOO i UGT mantenen les seues postures molt distants en una negociació que podria derivar en una escalada del conflicte en les setmanes més determinants per a la temporada citrícola.Segons les patronals i els sindicats les negociacions es rependran al pròxim 3 de desembre.

No obstant açò, i a causa de la falta d’enteniment, els sindicats ja han anunciat aquest dijous la convocatòria d’una manifestació pels carrers de València, «per a denunciar la situació en la qual està el sector a la Comunitat Valenciana, independentment del resultat de les negociacions del pròxim 3 de desembre».

La pressió dels representants dels collidors s’intensificarà, si en la reunió del 3 de desembre no s’adverteixen avanços per part del comerç i les cooperatives davant les demandes sindicals, encara que la convocatòria de vaga, sembla que seria l’últim pas.