Alzira neteja 220.000 m2 de carrers per recuperar la normalitat

0
644
Brigada de neteja

 

S’han retirat 92.780 quilos d’efectes personals trets d’immobles i garatges dels veïns afectats per la inundació

Des de la matinada del passat divendres 16 de novembre, més de 150 persones de diferents departaments de l’Ajuntament d’Alzira i empreses col·laboradores han posat tot l’esforç i efectius a disposició de la població per tal d’ajudar i portar la normalitat a la nostra ciutat, després que algunes zones d’Alzira s’ompliren d’aigua degut a les pluges torrencials que es registraren, en tal sols un parell d’hores, durant la nit del dijous 15 i la matinada del divendres 16 de novembre.

 

Tot l’equip tècnic i treballadors de Divalterra, Tracsa, Consorci de Bombers, Protecció Civil, Brigada Municipal d’Obres i empreses com FCC, Inditec, Marmi i Aguas de Valencia han realitzat diverses actuacions de neteja en un total de 220.888 m2 de carrers, voreres i calçada, extraccions d’aigua en 20 soterranis i pàrquings comunitaris i succió d’aigua en sis fosses d’ascensors, tot això als barris més afectats per les fortes pluges dels últims dies com són l’Alquenència, Venècia i les Basses.

 

Uns efectius que han estat operatius des del primer moment que es va activar el Pla d’Emergència d’Inundacions i que encara continuen realitzant tasques de neteja i recuperació de la normalitat als nostres carrers les 24 hores del dia.

 

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, ha assenyalat al respecte: “Recuperar la normalitat als carrers de la nostra ciutat ha sigut gràcies a tot el personal que ha estat nit i dia efectuant les tasques necessàriesi hem de valorar el seu treball, ja que han sigut milers de quilos de fang acumulat als carrers provocats per l’arrossegament de les pluges torrencials. A més, s’han retirat 92.780 quilos d’efectes personals trets d’immobles i garatges dels veïns afectats per la inundació. També s’ha pogut normalitzar la situació a parcs, jardins i zones verdes a més de la il·luminació en les vies públiques que ha afectat més del 50% de la població”.