Cap família d’Alberic sense putxero en Nadal

0
835

Alberic manté el seu compromís solidari amb la campanya “Un putxero per Nadal”

Alberic manté el seu compromís solidari amb la campanya “Un putxero per Nadal”. Com cada any, el consistori ofereix la possibilitat que cap família es quede sense un plat nadalenc en dates assenyalades. Alberic va llançar fa uns anys la campanya “Un putxero per Nadal”, on aquelles persones amb pocs recursos, complint una sèrie de requisits, podien sol·licitar a l’ajuntament els productes necessaris per a elaborar la recepta típica en el nadal valencià.

Per l’èxit que ha tingut la campanya en anys anteriors i en vista de la gran quantitat de demandes que han sigut sol·licitades en cada Nadal, el consistori ha decidit un any més, en un clar exercici per mantenir el seu compromís amb la solidaritat, tornar a dur a terme la mateixa i seguir oferint a aquelles persones que ho necessiten un proveïment en dates tan assenyalades en un gest que té com a fi ajudar al fet que aquelles persones amb pocs recursos econòmiques també puguen gaudir d’un Nadal digne.

Per a poder optar als aliments, les famílies han de complir uns requisits que permeten a la corporació municipal comprovar el grau de necessitat. Entre els requisits: estar empadronat en la localitat, presentar la sol·licitud entre el 16 i el 26 de novembre i lliurar la sol·licitud, la fotocòpia del DNI, el certificat de pensions, el del Servef i l’última nòmina en el cas de treballar. Després del procés, els seleccionats rebran un val mitjançant el qual podran adquirir els aliments per a elaborar el plat.