El Xúquer es desborda parcialment prop de la desembocadura en Cullera

0
3054
El Xúquer este migdia al seu pas per Cullera
El llac de l’Estany també s’ha desbordat

Matí molt complicat a Cullera, que ha patit fortes precipitacions amb una acumulació de 101 litres per metre quadrat fins a les 14.30 hores de hui.

 

El llac de l’Estany s’ha desbordat anegant les terres dels voltants sense que haja afectat  la pedania ni a cap vivenda.

 

El Xúquer s’ha desbordat parcialment en la desembocadura pel camí de l’Escollera sense que s’haja produït cap afectació destacable.

 

Alguns camins secundaris de zones residencials del Dosser han quedat negats.

 

 

ESTAT DE LES CARRETERES

 

1.- Tallada la CV-605 a l’altura del Brosquil en sentit Tavernes de la Valldigna. Encara es pot circular per eixa mateixa carretera des de Cullera fins a la pedania del Brosquil i del Brosquil cap a Cullera. Es demana precaució al pont de les Vaques.

 

2.- Tallada parcialment l’avinguda del Marenyet amb avinguda de l’Estany (altura del restaurant El Cordobés). L’accés a l’Estany es pot efectuar pel camí del Mig o Assagador de la Torre.

 

3.- La Policia Local recomana no circular pels camins rurals, molts dels quals han quedat negats en molts trams. Es fa especial menció a la zona del Brosquil i l’Entrà del Piló.

 

4.- Al voltant de les 13 hores s’ha decidit tallar el camí de l’Escollera de forma preventiva pel desbordament parcial (habitual en estos casos) del riu Xúquer.

 

ACTIVITATS I INSTAL·LACIONS

 

4.- L’activitat educativa i docent està suspesa durant tota la jornada de hui.

 

5.- Tancades les instal·lacions esportives municipals.

 

6.- Tancats els parcs i jardins.