A Carcaixent tampoc hi han hui classes

0
741

Informació actualitzada a les 06:25 hores del 19-11-2018

AEMET té activat el nivell roig per pluges intenses, per la qual cosa poden donar-se espisodis de fortes pluges puntuals.

Les instal·lacions educatives es troben en perfecte estat per impartir classe. No obstant, a causa de les pluges que estan registrant-se en estos moments, l’entrada a l’Institut es troba inaccessible puntualment, per la qual cosa i per evitar confusions SE SUSPÉN L’ACTIVITAT LECTIVA A TOTS ELS CENTRES DE LA LOCALITAT,

En estos moments no hi ha cap camí, carretera o accés tallat a Carcaixent. Tot i això demanem prudència en els desplaçaments, especialment en la zona de la baixada de Sant Blas.

Remarquem que des de l’Ajuntament de Carcaixent continuem pendents en tot moment a la predicció meteorològica. És important estar pendent dels canals d’informació oficials per tal d’informar-se de les últimes novetats com AEMET, xarxes socials de l’Ajuntament o altres institucions i 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre podeu cridar a la Polícia Local 962457643.