Alzira manté més de 150 efectius als barris amb risc d’inundació davant l’avís roig

0
1672
Treballadors municipals de la neteja este migdia a l'avda Mestra Josefina Fernández

Alcalde, Diego Gómez: Ara el que més ens preocupa és el que passe esta nit»

 

Les intenses pluges anunciades per a la pròxima matinada no mantindrà desprevengut a l’Ajunhtament d’Alzira que manté més de 150 efectius destinats a la neteja i a traure aigua de baixos i vivendes cas que tornen a inundar-se Les Basses, Venècia i la zona d’influència del parc de l’Alquenència.

«Ara el que més ens preocupa és el que passe esta nit, a partir d’ara anem a estar pendents de l’evolució de l’oratge» ha declarat l’alcalde Diego Gómez a Riberaexpress, poc després d’emetre un ban amb conselles per a la ciutadania.

AEMET ha establert l’alerta roja a partir de la mitjanit, tot i que les hores més complicades seran les posteriors a les 3 de la matinada.

La primera autoritat local ha resaltat la «continuada presència», de bombers junt a membres de Protecció Civil, agents de la Policia Local i treballadors de Divalterra, Tragsa, Aguas de Valencia-Marmi i de distints departaments de l’Ajuntament d’Alzira.

Tots ells disposats a tirar una maneta als veïns Alzira, especialment als de les tres barriades més conflictives que no podran dormir la pròxima matinada, tan sols 48 hores després del malson últim.