La tempesta provoca goteres en els passadisos d’Urgències i en el parking

0
714
El paking de l'hospital este matí

Les fortes pluges registrades esta nit a la comarca de la Ribera Alta, especialmente al municipi d’Alzira, on les precipitacions han deixat fins 481 litres, han provocat filtracions d’aigua a l’Hospital d’Alzira.

 

Estes filtracions han afectat zones como el parking i un dels passadissos d’Urgències, on a primera hora del matí ja s’hi havia recobrat la normalitat.

 

Així mateix, les pluges han afectat la zona de Radiologia, on s’han registrat retards en l’arrencada de les dues resonàncies magnètiques i d’un dels equips de TAC, que ara mateix funcionen sense incidències; i la zona de Radioteràpia, on permaneixen aturats els dos acceleradors lineals. L’atur dels acceleradors, que ja están sent reparats, ha afectat 70 pacients que hui no han pogut rebre el seu tractament però que ja están sent recitats per als propers dies.

 

Cal destacar, en este sentit, l’esforç de tot el personal del centre hospitalari per tal de recobrar la normalitat el més aviat possible, minimitzant l’impacte que les fortes pluges hagueren pogut tenir en l’assistència prestada als pacients.

 

Reforços en centraleta i citacions

 

D’altra banda, i davant el tall de diverses carreteres de la comarca de la Ribera, l’Hospital d’Alzira ha reforçat amb més recursos humans els seus serveis de Centraleta i Citacions, amb l’objectiu d’atendre les posibles anul·lacions de cita que es produiren per part dels usuaris, per no poder arribar hui fins al centre hospitalari.