Es desunfla el «tren convectiu» que ha inundat alguns pobles de la Ribera

0
2255
Carrer del barri Les Basses inundat esta matinada

El meteoròleg Jovi Esteve ha assegurat, fa un minuts en Alzira Ràdio que «la inestabilitat» comença a remetre, en «desunflar-se el tren convectiu que ha afectat a alguns municipis riberencs, sobre tot a Alzira i Algemesí on ha inundat els barris més baixos.

Segons Esteve una línia de trons ha avançat esta matinada des de la Safor, entrant per La Barraca i «s’ha quedat en equilibri, acumulant aigua per on passava», entre la 1 i les 3 d’esta matinada que són les hores en les que s’ha concentrat la pluja. Les precipitacions «han sigut molt irregulars», fins i tot a la mateixa ciutat d’Alzira.

Afortunadament les previsions són positives perquè la gtempesta «està baixant d’intensitat» este matí, fins el punt que a la vesprada «podrem donar per finalitzat este episodi de pluges».