Algemesí es queda quasi incomunicat perls 235 l/m2 caiguts en 24 hores

0
2791
El riu Magre al seu pas per Algemesí a primera hora d'este matí

Algemesí ha sigut, junt Alzira, un dels municipis més afectats per les intenses precipitacions caigudes esta matinada, tallant quasi tots els accessos a la ciutat.

Els conductors sols poden entrar o eixir a la ciutat per la carretera Albalat-Sueca. Al migdia,

l’eixida cap a Alzira i la circumval·lació s’ha obert al trànsit rodat.

La ciutat ha registrat precipitacions intenses tota la matinada i el matí. S’han registrat fins a les 17 hores un total de 235 litres per metre quadrat que han començat a causar problemes passades les 5 de la matinada. A les 6 de la matinada l’Ajuntament anunciava el tancament dels dos passos inferiors. Minuts després s’anunciava per xarxes socials i als directius dels col·legis la suspensió de les classes.

A partir d’aquesta hora el consistori ha llançat fins a tretze avisos en xarxes socials per a anunciar talls de carreteres, la suspensió d’activitats esportives i l’ORA. Al llarg del matí s’ha treballat per a dissenyar una ruta per a comunicar els polígons industrials de Cotes i Pepe Miquel salvant les carreteres afectades per l’aigua.

Guadassuar, amb 104 i Carcaixent, són els pobles on també s’han vist anegats els baixos. A l’Alcúdia s’han registrat 70 l/m2.