L’Associació Amics de la Murta supera el miler de socis

0
775
Socis d'Amics de la Murta en la finca municipal

A la reunió de la Junta Directiva, celebrada el passat dijous 15 de noviembre, es van aprovar les 58 noves sol•licituds d’alta i es va arribar al total de 1025 socis; dels quals 603 són xiques i 422 xics.

Volem agrair el suport de tots ells i en comprometem a continuar treballant per defensar La Murta en tost els seus aspectes.

Principalment en potenciar l’aspecte didàctic amb la sol•licitud de la publicació de la Història del monestir que va ser escrita pel Pare Morera l’any 1773. Des de la part de La Murta corresponent al mediambient i al patrimoni sol•licitar, a les administracions, finançament perquè es puguen executar tant el Pla Director de Restauració del Monestir com el Pla de Prevenció d’Incendis.

Francesc Xavier Blasco Vila / President