Favara amb 138 l/m2 mentre la Murta i Carcaixent superen els 90

0
1703
El parc Navarro Daràs semblava hui una piscina / Foto José Marco (Crcaixent i dolces)

El municipi de Favara ha estat el nº 1 d’este dijous molt plujós a la comarca que ha deixat quantitats importants de precipitacions en La Murta, 96,9 i Carcaixent 91 l/m2.

També ha destacat La Barraca d’Aigües Vives on s’han contabilitat 72 l, els magteixos que a La Pobla Llarga, seguits dels 61 de Montserrat i d’Alzira. A Algemesí i Guadassuar els plubiòmetres han sumat 48,6 l/m2, per 45 a l’estació Mulata-Alzicoop i quantitats prou inferiors a Sueca i Sollana, amb només 17 l/m2.

La pluja, encara que amb quantitats més moderades continuarà este divendres, però donarà una treva al llarg del dissabt i diumenge fins migdia. Els principis de la pròxima setmana apunten també a ser plujosos, segons les actuals previsions.