Marzà es compromet amb l’alcalde de l’Alcúdia a implantar els cicles formatius

0
1018
Vicent Marzà amb Andreu Salom i Pilar Huertas hui en Alzira

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, s’ha compromés hui amb l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom i la regidora d’Educació Pilar Huertas, a acabar amb la discriminació que pateix l’IES Èvols, on no s’ha implantat cap cicle formatiu des de la seua inauguració l’any 1995.

Huertas i Salom han mostrat hui la seua «preocupació» al conseller en no haver obtingut resposta, fins ara, a la seua proposta de fer les obres necessàries per a impartir el mòdul complet, en grau mitjà i superior, de fabricació mecànica, davant les «necessitats del potent sector del metall local».

Educació Física

L’Ajuntament de l’Alcúdia també ha sol·licitat la implantació del cicle de grau superior d’Educació Física, el qual ja s’imparteix en grau mitjà en la veïna població de Guadassuar i per al qual disposa en de totes les instal·lacions que determina el marc legal vigent.

Marzà els ha demanat una poc de «paciència», donat que a hores d’ara «estem planificant» i ha assegurat que, en breu, «estaran realitzades totes les adjudicacions», arran que Salom i Huertas recordaren que «es tracta d’un deute històric amb l’Alcúdia» que s’arrossega des de fa més de 20 anys.

Riberaexpress