Les últimes ruïnes de l’antiga granja d’Avidesa

0
1425
Situació de l'enderrocament de la granja avícola hui diumenge

L’antiga granja de pollastres de la firma Avidesa ubicada en el Respirall es troba ja ruïnes 40 dies després de l’inici del seu enderrocament. En este temps ha desaparegut més del 80% d’aquell edifici de 7 plantes i dos soterranis on l’industrial alzireny Luis Suñer va alçar en la dècada dels anys 60, la factoria me´s important d’Europa del sector avícola.

Sembla que les tasques d’enderrocament culminarà abans dels pròxims nadals, encara que els treballs es troben paralitzats «des de fa deu dies» segons el titular d’un xalé pròxim a l’antiga granja avícola.

Així, estos dies es poden encara veure les últimes ruïnes de l’espectacular factoria, present en el Respirall durant més de mig segle.