El canal de les Basses ultima a Alzira la instal.lació de les comportes

0
1277
Connexió del canal amb el barranc amb les comportes al fons
Les comportes que regularan el desembocament de les escorrenties

Les obres del canal Les Basses d’Alzira avancen a bon ritme sobre tot en la connexió amb el barranc de la Casella i en la instal.lació de les comportes que regularan el desembocament de les aigües. La data final de la primera fase per a la seua obertura està fixada en el pròxim mes de febrer.

Esta sèquia artificial està disenyada per a captar les escorrenties superficials procedents del camí dels Pescadors en dies de pluja i traslladar-les fins el barranc de la Casella.

El dimensionament del canal s’ha fet tenint en compte les futures aportacions dels barrancs del Respirall, Fosch, García María i de l’Arena, quan el projecte es desenvolupe completament

El Director General de l’Aigua, es va comprometre a visitar les obres durant esta primera quinzena del més de novembre, per tal de concretar el projecte de la 2ª fase d’esta obra hidràulica, que consistix en la continuació d’un nou canal obert, en la part de darrere de l’antiga factoria AVIDESA, amb l’objectiu d’arreplegar les aigües de tots i cadascun dels barrancs d’eixa zona.