Teatre i literatura este cap de setmana a Benimodo

0
598

La Casa de la Cultura de Benimodo s’ompli d’actes amb el cap de setmana. Així. hui divendres acollirà la presentació del llibre “Llave maestra al corazón”, de l’escriptora local Inma Vendrell. El volum ha sigut publicat per la editorial Ringorango y l’acte començarà a partir de les 19:30 hores.

Per la seua part, el diumenge, a partir de les 19 hores, el teatre prendrà el protagonisme amb l’obra «Jugadors», del grup de Teatre Àgora. La sinopsi parla de quatre homes que es troben en un pis, amb un barber, un enterrador, un actor i un professor. Són jugadors de ruleta, cartes i viuen amb les deutes, els excessos o els fracassos.

Els quatre es senten desplaçats i no troben el seu lloc al món. Només tenen una manera de recuperar-lo. El més probable és que no isca bé, però qui sap? Roges o negres, qui sap? L’autor de l’obra és Pau Miró i estarà dirigida per Vicent Giner, mentre com autors estaran Xavi Lauder, Josemi Ortolá, Carles Teruel i Roberto Ripoll.

L’entrada serà gratuïta i l’obra no està recomanada per a menors de tretze anys.