La Creu Roja comptarà amb noves instal.lacions a Carlet

0
882
Àcte de la signatura de la cessió del local a la Creu Roja

A principis de 2019 Creu Roja comptarà amb noves instal·lacions a Carlet per a donar cobertura a col·lectius vulnerables.

 

n  S’ha signat el conveni de cessió de l’espai per part de l’Ajuntament, entre l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega i el president provincial de la Institució a València, Rafael Gandia.

 

Creu Roja ha signat a Carlet el conveni que regeix la cessió de les seues noves instal·lacions en la localitat. Es tracta d’un nou Punt de Presència Local, que se situarà en una de les naus de la *Trilladora i estarà centrat inicialment a donar cobertura social als col·lectius més vulnerables.

 

A l’acte ha assistit l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, el president provincial de Creu Roja a València, Rafael Gandia, a qui acompanyaven el coordinador provincial i la directora tècnica de zona de Creu Roja, Marcos Haro i Rosa Sebastiá.

 

D’aquesta forma, Creu Roja comptarà amb un espai on poder millorar l’atenció social que ja realitzava en la localitat, com l’Atenció a Persones en extrema vulnerabilitat i afegir a aquest altres projectes de proximitat, en el moment en què es puga comptar amb voluntariat, que és part fonamental de l’atenció social. “Obrir un punt de presència local de Creu Roja a Carlet ve a acostar l’ajuda que ja veníem desenvolupant, però sobretot, a ampliar els projectes de l’organització”, ha destacat el president provincial de Creu Roja a València, Rafael Gandia.

 

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha agraït a Creu Roja “la seua labor, en general, i de forma particular la tasca d’atenció social que es veurà reforçada amb aquest nova instal·lació, en habilitar-se com a espai de referència dels principals usuaris i usuàries dels programes que l’entitat desenvolupa, centrats de forma especial en aquest cas en el col·lectiu de persones en situació d’extrema vulnerabilitat”.