Frank J. Cogollos guanya el primer premi de l’XI Concurs Galego de Composició

0
1140
Frank J. Cogollos
El carcaixentí Frank J. Cogollos Martinez, va obtindre ahir el primer premi de la secció juvenil a la ciutat de Santiago de Compostela en el  XI concurs galego de composició.
L’obra guanyadora «Paisaxes Galegas», està inspirada en Galicia. Serà obligatòria la seva interpretació en el XIII Certamen de Bandes de Música del proper any.
Aquest any serà inoblidable per al compositor de Carcaixent, doncs a més d’aquest premi va obtindre el segon premi de marxes de processó a la ciutat d’Almeria, premi fallera major infantil a Alzira amb el pasdoble «Aitana Carbó», 4 premis en el V concurs internacional de composició de Benimaclet : 2n i 3r en orquesta infantil, primer premi i tercer en Ensemble,  3r premi  en el concurs nacional de pasdobles de Redován (Alacant) i premi  fallera major infantil «Nerea Serrano» en el II concurs nacional de pasdobles de Xàtiva.
Tot un ample ventall d’èxits d’aquest músic, director i compositor, que el proper dissabte es desplaçarà a la ciutat de Dénia amb la banda Sant Antoni de Portmany(Eivissa), que dirigeix i que oferirà un concert basat en temes de pel·licula a Jauja Port de la Fundació Baleària a les 19:00 hores.