L’alcalde d’Alzira assegura que Ribera Salud «duplicà» les targetes SIP de La Barraca

0
1050
Plaça de La Barraca d'Aigües Vives
Plaça de La Barraca d'Aigües Vves
José Andrés Hernández secretari local i regidor del PP

J.A. Hernández (PP) critica la «reducció» horària del Consultori Médic

L’alcalde Diego Gómez explica que hi han més hores d’atenció en estiu al incrementar-se els residents

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha assegurat que Ribera Salud «va unflar, fins el doble, les targetes SIP» corresponents als veïns de La Barraca d’Aigües Vives durant els anys que gestionà el Departament de Salut de la Ribera.

I ho feia «per cobrar més de la Conselleria de Sanitat», donat que Ribera Salud rebia una quantitat fixa per cada veí, o targeta SIP de la comarca, segons ha manifestat la primera autoritat local a Riberaexpress.

Gómez ha volgut eixir d’esta forma al pas de les crítiques realitzades, recentment, pel secretari local i regidor del PP José Andrés Hernández, que acusa a la Conselleria de Sanitat «d’haver reduït» les hores d’atenció als pacients en el Consultori de La Barraca d’Aigües Vives.

Segons Hernández durant la gestió privada de la UTE l’horari d’atenció als pacients era de dilluns a divendres «de 8 a 14 hores», mentre la conselleria «ha reduït a, pràcticament la meitat, l’horari anterior», l’actual atenció que fan un facultatiu i una enfermera.

L’alcalde acusa a Hernández de «no manifestar tota la veritat», donat que el consultori sanitari «manté» les mateixes hores d’atenció «entre els mesos d’abril i agost» i sols aplica un horari més reduït la resta de mesos al «haver comprovat la Conselleria les dades unflades per Ribera Salut per a percebre una compensació econòmica major».

Diego Gómez advertix que hi han més hores d’atenció al pacient en els mesos estiuenc davant el «fort increment» que experimenta la població de La Barraca en eixe periode de l’any.

Riberaexpress