Mer Bohigues dona el tret d’eixida a les falles d’Alzira amb «passió i força»

0
1565
La Fallera Major d'Alzira Mercedes Bohigues i Valls esta nit al Gran Teatre
Mer amb la seua cort i les Falleres Majors de les 35 comissions d’Alzira

La nova fallera major d’Alzira Mercedes Bohigues i Valls ha imposat esta nit les bandes a les components de la seua cort i a les fallerea majors de les 35 comissions de la capital de la Ribera, en el seu acte de presentació i exaltació celebrat al Gran Teatre.

«Hui hem començat el viatge amb molta il.lusió, passió i força» ha manifestat Mer en un teatre de gom a gom, en un exercici que servix per commemorar el 75 aniversari de la constitució de la Junta Local Fallera.

Per al president de la JLF i pare de la FM, Jaume Bohigues «s’inicia un temps màgic i important per a una entitat referent com és la JLF des de l’any 1944».

Mentre l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha transmés «un missatge de festa i igualtat» de les dones i ha llegit uns brillants versos del poeta àrab alzireny Ibn Hafadja.

A Mercedes Bohigues li han rendit tribut nombroses entitats locals així com la Junta Central Fallera amb la Fallera Major de Va`lencia, Marina Civera, i les falleres majors de distints localitats valencianes, com Algemesí, Sueca, Carcaixent, Gandia, Dènia i Elda entre altres.

El Gran Teatre s’ha alçat en peu per acomiadar a la Fallera Major de 2018 Lourdes Burgos Lancero.

Miriam Boluda actuà de mantenidora en un aemotiu acte magníficament conduït per la Fallera Major de 2017, Lidia Enguix.