La SMA llança la campanya «Jo també soc de la Soci»

0
585
Camilo Mascarell i Diego Gómez

La Societat Musical d’Alzira, està celebrant els seus primers 50 anys d’història, una història sempre vinculada a la ciutat d’Alzira, ja que durant estos anys ha posat música en pràcticament tots els moments més importants de la nostra ciutat.

Amb la finalitat de fer partícips i acostar-se als alzirenys, la Societat Musical d’Alzira inicia la campanya «Jo també sóc de la soci» i consistirà a regalar una tassa dissenyada en exclusiva a totes les persones que es donen d’alta durant la campanya.

Per este motiu, la Societat Musical estarà el pròxim dia 3 de novembre en la Plaça Major d’Alzira  de 10:30 a 14h, formant part de la X Fira d’Associacions. Totes les persones que estiguen interessades poden acostar-se a l’estand de la Societat Musical.

La intenció és acostar la Societat Musical a les alzirenyes i alzirenys. Destacar que la campanya està patrocinada per l’Ajuntament d’Alzira, i el primer a donar-se d’alta en esta campanya fou Diego Gómez, alcalde de la ciutat, A més a més, han manifestat el seu desig de ser socis Jaime Bohigues, president de JLF, Luís Gisbert vicepresident de Cultura de la JLF, Vicente Fábregues, President de la Junta de Germandats i Confraries d’Alzira, entre altres.