Silvia Torner i Aitana Martinez exaltades falleres majors d’Algemesí

0
898

 

Les falles d’Algemesí ja han exaltat a les seues màximes representants per a l’exercici 2019. Sílvia Torner i Úbeda I Aitana Martínez i Carrasco són ja Fallera Major i Fallera Major Infantil de la ciutat d’Algemesí.

El Teatre Municipal es va vestir de gala per gaudir d’esta nit màgica per a Silvia i Aitana. Les Falleres Majors van estar acompanyades en tot moment pel President de la Junta Local Fallera, Juanvi Talamantes i García, així com per les components de les seues Corts D’Honor. Les xiquetes Vera, María, Irene, Paula, Carla i Natalia acompanyaran a Aitana al llarg del seu regnat. Per altra banda, Silvia comptarà amb el suport de Inés, Salut, Cristina V., Vanessa, Judith, Cristina B., Mª Amparo, Sonia i Marta que estaran al seu costat compartint tot un any inoblidable.

Les noves representants del món faller algemesinenc van ser exaltades pel seus respectius mantenidors. Per a Aitana va ser el seu germà, Jairo Carrasco; mentre que per a Silvia les encarregades de dirigirl-li unes paraules van ser Esther i Xelo Úbeda.

A l’acte va estar present l’Alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, membres de l’equip de govern i de la corporació municipal. L’exaltació va estar presentada per Clara Maria Parejo (Fallera Major Infantil de València 2017) i el periodista Alejandro Martínez. Les comissions falleres d’Algemesí, així com un quantiós nombre de Juntes Locals no van faltar a l’inici del cicle de presentacions de la nostra ciutat.

 

Delegació de premsa JLF Algemesí