L’alcalde d’Alzira demana a PP i C,s que deixen de «perseguir fantasmes» la nit de Tots Sants

0
1114
L'alcalde d'Alzira Diego Gómez en una sessió plenària

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha demanat hui a l’oposició formada pel PP i Ciudadanos que «deixen de perseguir fantasmes» coincidint amb la nit de Tots Sants en relació a les crítiques i acusacions cap l’equip de govern relacionades amb la petició de llibertat per als polítics empresonats realitzada pel grup català Buhos en el concert del passat 9 d’Octubre.

Gómez ha expresat el seu «desacord» amb aquells fets, destacant que el concert es va finançar totalment amb els 7.000 espectadors que assistiren.

Els dos portaveus de l’oposició, Mª José Llopis de Ciudadanos i José Andrés Hernández pel PP han demanat que l’equip de govern «condemne» els fets, que «es depuren responsabilitats» i a més que l’Ajuntament puga enllestir «les accions legals pertinents», per si foren delictius. També han demanat que «es penalitze econòmicament» al grup que va permetre l’exhibició de pancartes i fotografies dels polítics catalans empresonats.

Per part del portaveu d’EU, Ivan Martinez s’oposa a la condemna apel.lant a la «llibertat d’expressió», mentre, en canvi «no condemnen les nombrosos pintades nazi que hi han per tota la ciutat».

El representant del PSOE, Fernando Pascual, també ha manifestat que la seua formació «respeta la llibertat d’expressió, encara que no era el dia ni el lloc adient», i acusà al PP de «no fer mocions en contra de la corrupció, ni a favor dels pensionistes i de la pobresa energètica».

Mentre que la regidora de Cultura Aida Ginestar (Compromís) ha acusat al PP i C,s de «criminalitzar un concert de referència» i «d’afavorir una crispació innecessària, demanant dimissions per accions de tercers». Ginestar també criticà «la falta de cultura democràtica de l’oposició».