Comencen les inscripcions per a la primera cursa infantil de la Muntanyeta d’Alzira

0
882

 

 L’1 de novembre s’obri la inscripció per a participar en el primer trail infantil que tindrà lloc el proper 18 de novembre a l’enclavament de la Muntanyeta de Sant Salvador

 

La secció de trail de la Societat Alzirenya de Muntanyencs, SAM TRAIL, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, ha organitzat esta prova esportiva de carrera de muntanya dirigida als més menuts amb l’objectiu d’incentivar entre ells els valors d’esportivitat i respecte a la natura.

 

Aida Ginestar, regidora d’Esports, assegura sobre el tema: “Resulta molt gratificant vore com creix l’interés per fomentar els valors de l’esport des que són menuts. A més, amb esta primera edició de la cursa, al mateix temps donem a conéixer un dels nostres patrimonis naturals més importants, mentre es practica esta modalitat esportiva”.

Es podrà competir en la categoria de 6 a 8 anys amb una distància de 0.5 Km, de 9 i 10 anys en la distància d’1 km i els més majors que correran un total de 2 km, que seran els joves de 11 i 12 anys.

Esta primera edició comptarà amb 3 distàncies: una de 0.5 quilòmetres, una d’1 quilòmetre i la tercera de 2, que podran realitzar-se corrent o caminant. La prova, batejada amb el nom de Samtrailkids, està destinada a corredors de 6 i 12 anys. Les inscripcions es podran realitzar en la pàgina de TOP RUN.

La carrera tindrà lloc el 18 de novembre a les 11 hores, amb eixida des de l’aparcament la Muntanyeta de Sant Salvador-Santuari de la Verge del Lluch. El recorregut transcorre al voltant de la Muntanyeta i utilitza el traçat circular que suposa la senda que la rodeja, per a finalitzar novament a l’esplanada.