El novembre teatral comença a Carcaixent amb el grup Almadraba

0
751

El Certamen Nacional de Teatre Pascual Peralt de Carcaixent oferix el millor teatre cada dissabte del mes de novembre

 

La venda d’entrades començarà el dilluns 29 d’octubre en instanticket.es i a les taquilles del teatre, del 29 fins el 31 d’octubre , de 19:00 a 21:00 hores

 

Amb l’arribada del mes de novembre es representaran  els dissabtes 3, 10, 17 i 24 en el Teatre Don Enrique, a les 19:30 hores, les quatre obres seleccionades entre les 78 presentades al Certamen Nacional de Teatre Pascual Peralt de Carcaixent.

L’acte de lliurament de premis, que van des de 2.500 a l’obra de la companyia guanyadora fins als 500 euros de premi del públic, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Carcaixent, se celebrarà el dia 1 de desembre al mateix teatre.

El dia 3 de novembre actuarà el grup Almadraba, des de El Campello d’Alacant, amb l’obra 24-F. El dissabte 10 serà el torn per a la companyia Ayusteatro d’Ibi, amb els seus Animales Nocturnos.

‘Los últimos días de Judas Iscariote’ serà l’obra que representarà la companyia Tadzio Teatro .

i Carafur i La Baranda, també des d’Alacant, tancaran les obres de concurs, el dissabte 24 de novembre, amb ‘Presas’. La cloenda correrà a càrrec de la companyia valenciana Pànic Escènic  amb l’obra ‘Amant a sou’, després de l’entrega dels premis d’esta sisena edició.

Des del Grup de Teatre Àgora han manifestat la seua “satisfacció total” pel bon acolliment que ha tingut esta sisena convocatòria, que ha superat àmpliament les expectatives previstes, ja que les obres procedeixen de llocs tan diversos com Granada, Madrid, Pontevedra o Biscaia.

El premi Pascual Peralt va nàixer a iniciativa del Grup de Teatre Àgora en l’any 2007, per a perpetuar el nom de Pascual Peralt, fundador del grup de teatre i, al mateix temps, com han recordat, fer patent a tots els nivells del teatre amateur espanyol i la sana inquietud pel teatre que té Carcaixent.

La venda d’entrades es realitzarà a partir del dilluns dia 29 d’octubre i fins el 1 de desembre:

-En Instant Ticket a través de:  instanticket.es

-A la taquilla del teatre del 29 fins el 31 d’octubre de 19:00h a 21:00 h

-A la taquilla del teatre els dies dels espectacles, 1 hora abans del començament de la representació.

Grup de Teatre Àgora Carcaixent