Mercedes Bohigues i Inés Brines proclamades Falleres Majors d’Alzira

0
1387
Mercedes Bohigues i Inés Brines una vegada proclamades Falleres Majors d'Alzira
Mer amb la seua cort junt a l’alcalde i la corporació local
Inés Brines amb la seua cort i les autoritats locals

Inés: «Duc les falles en la sang i a Alzira en el cor»

Mercedes: «Hem d’anar tots junts en este viatge meravellós»

La Corporació Municipal ha proclamat esta nit Falleres Majors d’Alzira a Mercedes Bohigues i a Inés Brines que agafen el testic deixat per Lourdes Burgos i Aitana Carbó.

Mer ha resaltat, en el seu discurs, els 75 anys de la Junta Local Fallera que va tindre com a primera FM a Virtudes Piera, al temps que ha elogiat i felicitat a Lourdes i Aitana i ha cridat a totes les comissions de la ciutat a «anar tots junts en este meravellós viatge».

Per la seua part Inés ha resaltat «els mesos màgics» que els espera, a més de «l’orgullosa» que es sent de representar el món faller infantil local. I ha acabat la seua intervenció advertint als assistents que omplien el Saló Noble que «duc les falles a la sang i a Alzira en el cor».

L’any més important

També han estat molt emotives les despedides d‘Aitana Carbó i de Lourdes Burgos. Mentre la fallereta major intanil 2018 resaltava que «he sigut durant este any la xiqueta més feliç del món», Lourdes ha assegurat que «ha sigut l’any més important de la meua vida». Les dos feien nombrosos agraïments al món faller en particular i a Alzira en general.