La matinada del dissabte els rellotges s’endarreriran una hora

0
639
A les 3 de la matinada les agulles dels rellotges es situaran a les 2

 

Pot ser la última vegada que es faça el canvi d’hora

En la matinada del dissabte al diumenge els rellotges s’endarreriran una hora; (a les 3 seran les 2) d’acord amb l’horari d’hivern, el que suposa que es farà de dia mès prompte així com tambe arribarà abans la nit.

Però este canvi podria ser l’últim si la UE fa cas a la consulta del passat mes d’agost en la que el 80% dels europeus enquestats es pronunciaren en contra del canvi horari i es porta a cap la modificació de l’actual normativa comunitària que el regula.

«Hi ha dues possibilitats: mantenir el sistema actual sense canvis o abolir-ho per a tota la UE”, va recordar en el seu moment un dels portaveus de l’Executiu comunitari. “Aquestes són les dues possibilitats ja que no seria recomanable tenir una situació no homogènia (en la qual alguns països prenguen decisions unilaterals) per al funcionament del mercat únic”, va explicar.