Les noves falleres majors d’Alzira estrenaran els trages durant la proclamació del dissabte

0
1282
La fallera major Mercedes Bohigues amb la vicealcaldessa i el president de la JLF
Inés Brines fallera major infantil d’Alzira
Les noves FM d’Alzira amb les seues corts

Les Falleres Majors electes d’Alzira 2019, Mercedes Bohigues i Inés Brines, així com les xiquetes i xiques de les seues corts d’honor, acompanyades pel president de Junta Local Fallera, Jaime Bohigues i membres de l’executiva, han rebut els trages que lluiran durant el seu exercici com a màximes representants de les Falles d’Alzira. Els vestits han estat confeccionats per la indumentarista Marta Arroyo, guanyadora del 3r Concurs Públic d’Indimentaristes.

A l’acte ha assistit la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, qui ha compartit l’alegria de les falleres junt a familiars i amics presents al Saló de Plenaris de l’Ajuntament d’Alzira.

Carmen Martí, vicepresidenta de Protocol i Relacions Públiques de JLF, ha sigut l’encarregada de dirigir unes paraules en nom de l’entitat Fallera.

La vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar ha tancat l’acte felicitant a les falleres Majors d’Alzira 2019, Mercedes Bohigues i Inés Brines i a les seues corts d’honor. Els ha desitjat que disfruten de cada acte que van a viure sent les màximes representants de les Falles d’Alzira, sense deixar de ser elles mateix, aportant l’essència i caracter propi de cada una, ja que a la fi és pel que seran recordades com a màximes representants de la festa fallera.