L’Alcúdia, capital del rock

0
1550

El dissabte l’Alcúdia serà la capital del rock a la Ribera

El dissabte 27 d’octubre tindrà lloc a l’Àgora Jove la 3a edició del festival de rock Underground Fest de l’Alcúdia, un festival que reunix un bon grapat de bandes de rock de diferents estils, de l’Alcúdia i altres pobles de la Ribera, entre d’altres activitats que completen una programació de luxe.

Les portes del recinte de l’Àgora Jove de l’Alcúdia s’obriran al públic a les 10:30 del matí i no tancaran fins entrada la matinada. L’organització ha preparat un cartell molt complet d’actuacions i activitats complementàries que convertiran l’Alcúdia en l’epicentre de la música rock a la Ribera. Hi haurà mercat amb parades diverses, barra i menjar que permetran els assistents esmorçar, dinar i sopar al mateix recinte, en una terrasseta a l’exterior d’Àgora Jove que comptarà amb escenari per ambientar el dia.

A les 11:30h, el grup d’Alginet La pell’n’borró estrenarà l’escenari exterior amb col·laboracions d’altres músics i amics; tot seguit, per ambientar l’hora de dinar, hi haurà sessió amb DJ amb el millor soul cantat per veus femenines; a partir de les 16h està programada a l’escenari de fora la Jam Session on s’interpretaran els temes més emblemàtics del rock dels anys 70, 80 i 90.

A les 18h començaran els concerts a l’escenari de dins amb un cartell conformat per set grups de les dos Riberes: (18h) Stereozone i el seu stoner rock des d’Algemesí, (19h) Rates de marjal amb el seu punk rock en valencià des d’Algemesí i Sueca, (20h) Strons, amb la nova formació i el seu blues rock en valencià des de Benifaió, Benicull, Sueca i Riola, (21h) Claptonians, banda de blues rock tribut a Eric Clapton amb membres d’Alberic, Sueca i Albalat, (22h) Asqueiot, “power dúo” de rock dur en valencià des de Castelló de la Ribera, (23h) El Trago, banda de protometal de l’Alcúdia, amfitrions i promotors d’este festival, i per finalitzar, a la mitjanit, Esbarzer banda de rock dur amb membres provinents de diferents poblacions com Alberic, Alzira, Algemesí, Beneixida i Alginet.

En acabar els concerts, i fins que el cos aguante, sessió DJ amb música rock.

A més de la programació musical i de l’oferta gastronómica i de venda, esta 3a edició de l’Underground Fest l’Alcúdia comptarà amb una doble vessant solidària: per un costat, s’ha fet una crida a les xarxes socials per recollir aliments i donacions per als animals de Mini Refugi Neus, i per l’altre, se celebrarà una rifa solidària a benefici del Centre de Dia de l’Associació SENAD.

Amb tot açò, l’organització senta les bases d’un festival que pretén consolidar-se i convertir-se en una cita anual entre grups i públic del rock de la Ribera en els seus diferents estils.

Podreu trobar tota la informació actualitzada a la seua plana www.facebook.com/UndergroundFestLalcudia.