Comencen les obres per al espai destinat a les mascotes al parc l’Alquenència

0
738

 

Es tracta d’un projecte que ha estat elaborat pel personal del Departament de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Alzira amb la intenció que les mascotes disfruten d’un espai amb jocs i una àmplia zona d’espargiment però, també, perquè els propietaris puguen compartir espai i temps amb els seus gossos en una zona delimitada i condicionada per a tots ells.

 

En esta zona d’oci per a mascotes, hi haurà un espai amb gespa, jocs, taules i seients per als usuaris i també s’instal·larà una font per als animalets que visiten l’espai.

 

Tant la zona de mascotes com la resta del parc tindran la senyalització adequada per tal que el veïnat, grans i menuts, disfruten del parc de l’Alquenència de manera agradable. Cal recordar que este parc és el pulmó verd d’Alzira i amb este projecte es millora la presència o la convivència al parc per a tots els usuaris.

 

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, ha assegurat al respecte: “Estem segurs que este nou espai per a mascotes agradarà al públic i als seus animalets de companyonia, perquè s’ha elaborat pensant en tots: en el veïnat, en els usuaris i en les mascotes, les quals tindran una zona amb elements, jocs i un entorn d’acord amb les seues necessitats. És important també que tots prenguem consciència dels nostres espais, respectem les normatives i, sobretot, cuidem dels nostres i del nostre entorn, que al cap i a la fi és de tots els ciutadans”.