Alzira rendirà un gran i «merescut» homenatge a Lorenzo Carrió

0
2240
Emotiu últim adeu a Lorenzo Carrió
El cap de la Policia Local entregant la bandera a la dona de Carrió

La Policia Local rendint honors al seu company
Estefania Juan, Gemma Peris i Alba Sánchez, en el soterrar

Centenars de persones i tota la plantilla de la Policia Local han donat l’últim i emotiu adeu al gran esportista d’Alzira Lorenzo Carrió, víctima, als 44 anys, d’una llarga malaltia. El temple de Santa Caterina s’ha omplit de gom a gom.

Els agents policials en formació acomiadat al seu amic i company i nombroses corones, entre elles les del Club Halterofília Alzira, on es va formar esportivament i de la Federació Valenciana d’Halterofília que presidia el primer esportista olímpic de la capital de la Comarca.

Tampoc han faltat les autoritats com el director general d’Esports, Josep Miquel Moyá, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i una ampla representació de la corporació local.

Sempre som els millors

A més d’halteres tan destacades com Estefania Juan, Gemma Peris i Alba Sánchez; «sempre som els millors» era la frase de guerra de Lorenzo Carrió en totes les competicions que participaven els halteres del club local, segons recorden les tres campiones.

La priemra autoritat local, en declaracions a Riberaexpress, ha avançat que «Alzira, l’Ajuntament i el Club Halterofília farem a Lorenzo el gran homenatge que mereix pels seus valors esportius i personals» i per «ser «un referent esportiu de les últimes dècades a Alzira». El propi conseller d’Esport Vicent Marzá «li ha donat el pèsame a la família», segons Gómez.