Centenars de campiones desafien al càncer i la pluja a Alzira

0
1045
Eixida de la carrera
L’alcalde d’Alzira i dos regidores amb la gerent de l’Hospital i la presidenta de DACMA

Alzira celebra la seua VII Cursa Popular ‘La Ribera contra el Càncer’

La recaptació ha superat els 8.000 euros

Tot i les inclemències meteorològiques, centenars de persones han pres hui els carrers d’Alzira en la setena edició de la Cursa Popular ‘La Ribera contra el Càncer’, organitzada en el marc del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, celebrat ahir, 19 d’octubre.

 

Des de 2012, esta cursa és organitzada anualment per l’associació Dones Afectades de Càncer de Mama d’Alzira (DACMA), en col·laboració amb l’Hospital Universitari de la Ribera, el Club d’Atletisme La Rabosa i l’Ajuntament d’Alzira.

 

L’objectiu d’esta cursa, que ha transcorregut per un circuit urbà de 4 quilòmetres, és purament benèfic. En l’edició d’enguany, més de 2.000 persones han comprat el seu dorsal, el que ha permès obtenir una recaptació superior als 8.000 euros, que es destinaran a la lluita contra la malaltia.

 

La sortida de la cursa ha estat donada per l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Isabel González, i la presidenta de DACMA, Mariví Ferragut, els quals també han participat en el recorregut.