Sueca el primer ajuntament en suspendre les classes

0
1252
Els centres escolars de Sueca no s'obriran bhui

Davant l’imminent episodi de pluges intenses previst a partir d’este dijous, des de l’Ajuntament s’ha decidit suspendre les classes a tots els centres educatius i també l’activitat al Taller Ocupacional de Sueca i al Centre de Dia de persones amb alzheimer durant tota la jornada.

Malgrat que les previsions meteorològiques apunten que la situació serà més complicada a partir del migdia, des del consistori s’ha optat per suspendre ja en este moment la jornada de demà, amb suficient temps d’antelació, per tal que les famílies puguen organitzar-se i preveure la situació davant l’alerta. Cal destacar que una part important de la població escolar de Sueca prové de poblacions veïnes i té la necessitat de traslladar-se fins a la nostra ciutat. L’objectiu és previndre qualsevol incident, minimitzar l’impacte i l’afectació del temporal a casa nostra i garantir la seguretat i la tranquil·litat de l’alumnat, les veïnes i els veïns de Sueca.

De la mateixa manera, de complir-se les previsions desfavorables, les instal·lacions esportives municipals obertes romandran tancades i s’anul·larà tota l’activitat programada.