Les Palmeres de Sueca supera els 175 l/m2 i Almussafes els 130

0
2347
El nou canal de Les Basses esta vesprada
Neteja d’embornals esta vesprada a Alzira

Inundacions en carrers i plantes baixes d’Alginet i Favara

La platja de Les Palmeres de Sueca s’ha endut hui la palma en recollir un total de 175 l/m2, seguida d’Almussafes amb 131 i a molta distància de Montserrat amb 99,6, d’Algemesí amb 49, Carlet 42 l/m2 i l’estació de la Murta a Alzira contabilitza 41 l/m2, fins les 8 de la vesprada.

Tot i que a Alginet i a Favara ha patit alguna inundació en els seus carrers i plantes baixes, sembla que la normalitat és la tònica en la major part de la comarca arribada la nit. Fins i tot el Xúquer passa hui per Alzira amb el mateix toll que els dies anteriors.

Incidències a Sueca

Pel que fa a les vies de comunicació, la carretera de la Partideta (Mirador o camí al Mareny de Barraquetes) ha quedat tancada des de les 19:30 h. per seguretat viària, atés que la séquia de la vora va plena i, a més a més, l’escassa visibilitat pot dificultar el trànsit en la zona. D’altra banda, la carretera de Vilxes (coneguda com a carretera d’Inagra) romandrà tancada també durant la nit.

La circulació és normal, però es recomana màxima precaució i prudència, a la CV-500 a l’altura de El Perelló. La resta de carreteres de Sueca i voltants romanen obertes i l’estat de circulació és fluït. Es recomana, no obstant, evitar els desplaçaments innecessaris i en cas de fer-los, cal informar-se prèviament de l’estat dels vials als canals d’informació de la Direcció General de Trànsit (Telèfon d’Informació de Carreteres 011), la Diputació de València i el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana (Telèfon d’Emergències 112).

Pel que fa a l’estat del riu Xúquer al pas per la localitat, en estos moments, els organismes oficials indiquen que tot està dins de la normalitat.