Sanitat millorarà els accessos i el parking de l’Hospital «el més prompte possible»

0
1444
Isabel Aguilar, Diego Gómez i Ana Barceló hui a l'Hospital d'Alzira

La consellera de Sanitat i Salut Pública, Ana Barceló ha manifestat hui a l’Hospital d’Alzira, que està «treballant conjuntament amb la Diputació per tal d’ampliar l’aparcament i de millorar l’accessibilitat d’este centre hospitalari de la Ribera.

Així la responsable de Sanitat pretén que la Diputació aporte un solar de la seua propietat per «habilitar-lo2 en un aparcament amb capacitat per albergar prop d’un centenar de vehicles.

La Generalitat incrementa el nombre de metges i treballa en desviar distintes especialitats de l’hospital als centres de salut, per tal de minvar els pacients que es desplacen al centre hospitalari i que col.lapsen els accessos i les zones d’aparcament.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en declaracions als mitjans de comunicació, comparteix les iniciatives de la conselleria i a més ha avançat que la «solució» es troba en «ampliar» les instal.lacions sanitàries i «separar de l’Hospital» els serveis d’Urgències i de Serveis Exsterns.

Gómez ha reiterat la proposta de l’ajuntament d’Alzira per resoldre la congestió de tràfic que sol regfistrar-se a les portes de l’Hospital, que consisteix en «eliminar la rotonda» i ampliar a tres carrils, per diferenciar els pas dels autobusos dels vehicles particulars, fet que considera «donaria més fluidesa» al’entrada i eixida dels vehicles.

Elñ consistori alzirenc ha presentat una alegació a la conselleria de Sanitat per tal que les noves línies d’autbousos projectades des de els municipis de la comarca a l’Hospital de la Ribera «no circulen pel nucli urbà i ho facen per la circunvalació de la ciutat sense fer parades».

Riberaexpress