Casa Granero de Serra fa el millor putxero valencià a l’Alcúdia

0
1465
Els gunyadors del Concurs de Putxero i de Postre de Kaki
  • El cuiner de Casa Granero
    El putxero guanyador del XI Concurs de l’Alcúdia

    El segon ha sigut per a La fi de la Fam , de Sueca, i el tercer per a l’Alfàbega, d’Alginet

  • El restaurant Picanterra de Cullera ha aconseguit el primer premi del postre fet amb Kaki de la Ribera

El número total de restaurants presentats ha sigut de 19. A les 11 del matí  s’ha constituït el Jurat, format per restauradors de prestigi, com ara Emiliano García, propietari de la històrica bodega Casa Montaña, que ha exercit de president; Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia; Pilar Lozano, propietària del restaurant La Riuà, de València; el mestre arrosser Juan Carlos Galbis. Els flamants guanyadors de l’any passat, Bea Ballester i Leo Montagut del restaurant La Visteta, de Barx i Xavier Campillo, que ha dirigit durant molts anys el Concurs Internacional de Paelles de Sueca, Carmen Pallarés que està al càrrec del jove concurs d’Arrossos de Tavernes, Santi Hernández, col·laborador del programa de ràdio La Llavor, de la Ser i bloguer de gastronomia i Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia.

La resolució s’ha donat a conéixer a les postres del dinar del lliurament de premis, davant unes dues-centes persones, entre restauradors, periodistes i membres de les principals associacions del poble. Els premis de l’11é Concurs han sigut:

PREMIS POSTRES AMB KAKI DE LA RIBERA

1r Premi: Restaurant Picanterra, de Cullera

2n Premi: Restaurant Bon Aire del Palmar

3r Premi: Restaurant Gambrinus, de Siete Aguas

 

PREMIS PUTXERO VALENCIÀ

1r Premi: Restaurant Casa Granero, de Serra

2n Premi: Restaurant La fi de la fam, de Sueca

3r Premi: Restaurant l’Alfàbega, d’Alginet