Carlet promociona la coca seginosa local i la reganyà en la fira

0
975
La reganyà i la coca seginosa estreles de la fira de Carlet

La Reganyà d’Alzira ha estat el producte convidat de la Fira

Carlet es vist hui de festa gran amb la promoció del seu producte gastronòmic més saborós, la segona fira de la coca seginosa amb expectatives de superar la primera edició que va repartir més de mil coques entre els visitants, tant en degustacions gratuïtes com en venda directa del producte.

Enguany, la fira compta amb la presencia del Director general de comerç, Natxo Costa, i el diputat de cultura, Xavier Rius, a més del Director general d’Esports, Josep Miquel Mollá, i diversos alcaldes de la comarca com Diego Gómez d’Alzira.

La Fira es fa gran i per això a més de la participació  dels forns carletins, enguany s’ha sumat a la fira empreses carletines com la Cooperativa que oferix suc de caqui, l’empresa de mels Primo Mendoza, l’associació d’ames de casa Tyrius que serà l’encarregada d’assortir els assistents de xocolate.

A mes i per a completar la jornada, la pilota valenciana també està present al costat de la II Fira de la coca #seginosa carletina, amb partides al carrer de la pilota, el carrer Joan Peset, on participa el club de pilota Carlet, el club de pilota volea de Carlet i el club de pilota de Guadassuar.

Per últim, cal destacar també la presència dels forners alzirenys que fan promoció de la Reganyà, ja que es preten que cada any la fira compte amb un producte convidat.