Vesprada de diumenge complicada amb forts ruixats i fins i tot pedra

0
932

Avui comencem el Dissabte amb núvols alts que s’aniran descendisc al llarg del dia. aquesta vesprada no hi haurà cap problema per a l’entrada de Moros i Cristians.( PERÒ !!!!!!!!! ATENTS AL MATÍ DEL DIUMENGE ,) AMB LES FORTES TEMPESTES. JA quasi se sap per on entrar l’Hurancà, Leslie, convertit en Tempesta tropical,, *serà per Lisboa, nosaltres hem d’estar més atents al TÀLVEG, o llengua d’aire va fregir en altura, que ens entra pel Nord d’Espanya, ens complicarà el temps demà diumenge a la nostra Comunitat.

Atenció perquè, al llarg de la vesprada, sobre tot entre les 18 i les 20 hores, es formarà una línia de tempestes molt actives que des de l’interior aniran dirigint-se cap al litoral on es reactivaran i seran SEVERES en molts punts. Seran de curta durada però mostraran intensitats i ratxes de vent molt forts i, a més, també podran anar acompanyades de calamarsa.
AEMET activarà, possiblemt, avisos taronja per pluges i tempestes a la vesprada de demà diumenge.

Bernardo González