Els Moros i Cristians fan hui l’Entrada triomfal a Carcaixent

0
1542

L’entrada de bandes, prevista per a les 18 hores, i sobre tot la triomfal dels Moros i Cristians destaquen en la programació de hui de les Festes Majors de Carcaixent. A més del tribut a Michael Jackson previst per a les 00:00 hores al parc Navarro Daràs.

PROGRAMACIÓ DISSABTE 13 D’OCTUBRE

 A partir de les 08:30h, i fins a les 14:30h. Al carrer Baronessa de Santa Bàrbara, amb la col·laboració dels membres de l’Escola de Pilota de Guadassuar i amb l’alumnat de Carlet, Guadassuar, Algemesí i Carcaixent, partides d’exhibició i promoció del raspall. Organitza: Club de Pilota Carcaixent.

🎒 De 09:00h a 13:00h. Ruta dels Calciners. Cal anar aprovisionats d´aigua i esmorzar. S’eixirà des de la Font de la Parra on s’explicarà que es la calç i com es feia. Es farà una ruta circular de dificultat baixa que acabarà a l´Hort de Soriano. Durant el recorregut es podran observar diversos forns de calç en diferents estats de conservació. Organitza: Associació per la Recuperació del patrimoni etnològic de les muntanyes de Carcaixent

🤹 De 10:00h a 14:00h. Animació infantil amb inflables, al barri de Cogullada-Plaça de Ternils.

🏆 A partir de les 10:00h. Al Parc Navarro Daràs, Concurs de Petanca Festes Majors. Organitza: Club de Petanca Jubilats Carcaixent.

🎠 De 10:30h a 13:30h. Jocs populars de fusta i música per a xiquets, al barri de les Barraques-Plaça del Llimeral.

🤹 De 10:00h a 14:00h. Al Mercat Municipal, animació infantil, pintacares i globoflèxia a càrrec de l’Associació del Mercat de Carcaixent.

🎺 A les 18:00h. Entrada de bandes, des del carrer Sant Antoni fins a Vidal Canet, dins dels actes de l’Entrada Triomfal de Moros i Cristians.

🌙 A les 19:00h. Entrada triomfal de Moros i Cristians, amb un gran desplegament d’imaginació i recreació històrica al so de les marxes de les bandes de música. Pobles col·laboradors: Alzira, Bellreguard i Benetússer. Itinerari: José Vidal Canet, Alacant, Martí Talens, Sant Francesc d’Assís, Sant Antoni, que acabarà en Rosendo Pastor. Organitza: Comparsa Mossàrab Els Llops, Comparsa Contrabandistes i Alzayan’s i Comparsa Pirates i Bandoleres.

👨‍🎤 A les 00:00h. Tribut a Michael Jackson, al Parc Navarro Daràs. Homenatge al “Rei del Pop”. Les seues coreografies i les seues cançons més conegudes faran que el públic visca la nit amb diversió, amb bons records i amb molt de ritme.

🎛️ A les 00:00h. A l’espai FEVE, discomòbil.