ADISPAC demana suport per ampliar les instal.lacions d’Alzira

0
881

Segueix amb la seua campanya de recollida de signatures

El Cente Ocupacional lA rIBERA s’ha quedat antiquat i menut

En aquesta ocasió, ADISPAC no demana la solidaritat econòmica sinó el suport de la societat d’Alzira i de la Comarca en forma de signatura, per a demanar a la Generalitat Valenciana l’ampliació i la modernització del seu CENTRE OCUPACIONAL LA RIBERA. ADISPAC porta 43 anys atenent a les persones amb diferència funcional o amb discapacitat intel·lectual en el nostre centre ocupacional La RIBERA, però se’ns ha quedat xicotet i antiquat.

Reforma i ampliació

No tenim ni espais ni condicions per a donar l’atenció amb la qualitat que aquestes persones i els professionals es mereixen, per açò, li demanem a la Generalitat Valenciana que cree les suficients partides pressupostàries per a reformar la nau actual i per a construir l’ampliació de dues unitats per a majors de 45 anys o en procés d’envelliment, amb la qual cosa, ADISPAC podrà donar entrada a les noves sol·licituds dels qui acaben la seua etapa en educació especial.

Volem arreplegar 20.000 signatures per a presentar la nostra petició abans que estiguen aprovats els pressupostos de la Generalitat. Ja hem eixit al mercat dels dimecres, amb una gran resposta per part de la gent, recollides 520 signatures, i seguirem eixint fins al 12 de desembre. Gràcies a totes les persones.