Amparo Sangil i Mireia Almansa nomenades falleres majors de l’avda Luis Suñer

0
1301
Mireia Almansa

El divendres 14 de setembre, la Falla Avinguda Luis Suñer va nomenar a la seua fallera major per al pròxim exercici: Amparo Sangil i Carbonell.

Amparo és fallera des dels quatre anys i ha format part de diverses comissions. En primer lloc, la Falla Plaça de la Malva; En segon lloc, la Falla El Mercat; En tercer lloc, la Falla Plaça d’Alacant; I per últim, la Falla Avinguda Luis Suñer, d’on és fallera des de fa onze anys. Amparo té una amplia trajectòria fallera i una gran experiència: Ha sigut secretària en dos exercicis i Fallera Major d’aquesta comissió en les falles 2013, 2014 i 2018. Doncs experiència no li falta! Aquest serà el segon any consecutiu i el quart any com a fallera major de la comissió, sent la fallera que ha ostentat més vegades aquest càrrec.

El passat divendres 5 d’octubre, va ser nomenada la fallera major infantil per a les falles 2019: Mireia Almansa i Martínez.

Mireia és fallera de l’Avinguda Luis Suñer des de l’any 2015. Cal destacar que l’exercici passat va ser presidenta infantil de la comissió. No duu molts anys com a fallera però la seua il·lusió i saber estar farà que represente a la comissió com cal.

Esperem que siga un any meravellós per a elles.