Encarna Fernández entre les favorites del Trail del Bisaura de Girona

0
1306

La corredora d’Alzira Encarna Fernández és una de les més destacades dels 1.200 participants que este dissabte  faran el Trail del Bisaura a Girona, una carrera molt dura i molt tècnica de 82 km i 11.000 de desnivell acumulat.

Amb eixida i arribada a la localitat gironina de Sant Quirze de Besora, l’itinerari visitarà la Farga de Bebié, el torrent de les Dous, els Bufadors, el castell de Llaes, l’ermita La Cau, les baumes de la Fumada i la de Fleus i el santuari de Bellmunt.

Entre els corredors més destacats, trobarem a Albert Herrero, Javi Puit, Guillem Ayats, Manel Amor, Benet Pous, Raul Butaci, Albert Navarro, Marta Batalla, Aida Fornieles i a Encarna Fernández. La corredora alzirenca ha manifestat a Riberaexpress que al tractar-se de la última prova de la temporada «vaig a donar el màxim» i a  «guanyar a les rivals catalanes».